Sportivii de la CSS Zalău au început anul cu stagii de pregătire

Sportivii de la CSS Zalău au început anul în forţă, în special cei de la secţiile de handbal şi atletism, care se află, în această perioadă, în stagii de pregătire. Echipele de handbal junioare I şi junioare III, pregătite de Raluca Nicolae, Andrada Goie şi Livia Sabou se află în cantonament la Ocna Şugatag, unde efectuează un stagiu de şapte zile. Ambele echipe sunt angrenate în Campionatele Naţionale, antrenoarele celor două grupe considerând că pregătirea de iarnă este esenţială, deoarece lipsa unei pregătiri fizice s-a văzut în prima parte a campionatului.

29 de sportive au făcut deplasarea în cantonamentul de la Ocna Şugatag: Natalia Iepan, Carla Socaciu, Beatrice Ros, Miruna Labo, Mara Pop, Denisa Pop, Andreea Serencu, Antonia Ţurcaş, Naomi Gog, Alexandra Pece, Daria Mante, Alexandra Buzure, Denisa Rus, Oana Pop, Lavinia Iacob, Ana Pantea, Lorena Mureşan, Ana-Maria Oros, Bianca Cozma, Antonia Pop, Denisa Ghiulea, Alissia Bonţea, Deak Karla, Carla Pop, Daria Puşcaş, Alexandra Pojar, Larisa Săbăduş, Amelia Sînean şi Giulia Marian.

Atleţii de la CSS Zalău se află în cantonament la Băile Felix. Antrenorul Nelian Ianchiş a deplasat cu el un număr de opt sportivi, care vor rămâne în cantonament până duminică. Aceştia vor participa în perioada 15  – 16 ianuarie la prima competiţie din acest an, „Cupa Bistriţei”, eveniment ajuns la ediţia cu numărul 35 şi organizat la Bacău.

Leave a Comment